Detailing Auto

Descoperă serviciul nostru de detailing auto disponibil în 3 pachete promoționale și calitative

Servicii detailing Auto

Pachet Basic

Experimentează rafinamentul cu pachetul nostru basic de detailing auto! Curățare interioară meticuloasă, înlăturarea petelor și a mirosurilor neplăcute, pentru un interior impecabil.

Pachet Premium

Bucură-te de rafinamentul suprem cu pachetul nostru premium de detailing auto. Îmbinând o curățare interioară meticuloasă cu hidratarea și aplicarea protecției ceramice pentru elementele interioare, acest pachet redefinește excelența în îngrijirea automobilului.

Pachet Deluxe

Explorează pachetul nostru Deluxe de detailing auto, unde luxul atinge apogeul. De la curățarea interioară detaliată, la hidratarea elementelor și protecția ceramică pentru plastic și piele, fiecare piesă strălucește într-un stil desăvârșit. Fiecare detaliu contează pentru noi!

Beneficiile noastre

Aparatură Modernă

Adoptăm excelența cu fiecare detaliu, iar pentru asta, folosim aparatură de top de la Karcher. Serviciile noastre beneficiază de tehnologie modernă și echipamente de calitate superioară, pentru a vă oferi rezultate ce depășesc așteptările.

Produse de Curățenie Premium

În fiecare serviciu pe care îl oferim, ne asigurăm că folosim produse de curățenie Karcher de cea mai înaltă calitate. Aceste produse premium nu doar îndeplinesc, ci și depășesc standardele noastre riguroase, asigurând rezultate remarcabile serviciilor oferite de noi.

Personal Calificat cu Experiență

Cu mândrie, avem o echipă de profesioniști calificați și cu experiență în spate, pregătiți să ofere servicii de cea mai înaltă calitate. Fiecare membru al echipei noastre aduce expertiză și atenție la detalii în fiecare serviciu pe care îl prestăm.

Adresa (click pentru waze)

Popești-Leordeni, Ilfov (deplasări în București-Ilfov)

Email

office@sudservice.ro

Program

Luni-Vineri: 8:00-20:00